Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Χριστοφόρου που έφυγε τόσο άδικα και βίαια από την ζωή. Είναι αυτά τα σκληρά παραδείγματα που θα πρέπει να προβληματίσουν τον κάθε ένα από εμάς με κοινό στόχο να αποβάλουμε για πάντα τις κακές συνήθειες που κοστίζουν ζωές. Ποτό και τιμόνι δεν πάνε μαζί!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!

Μάγκες ξεκινάμε! Αδέρφια ΠΑΝΣΥΦΙΔΕΣ, αλάνια και αγωνιστές ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ, αύριο επιστρέφουμε στον φυσικό μας χώρο!

Το πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα ξεκινάει επιτέλους, με την ομάδα μας να υποδέχεται στο κλειστό μας τους περσινούς πρωταθλητές την ομάδα της Nicosia Rollers. Χωρίς κάρτες και κουραφέξαλα.

Αγνά, ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΑ και με σεβασμό σε αυτούς τους ΜΑΓΚΕΣ που αγωνίζονται στο παρκέ!

Όλοι εμείς που για τόσο καιρό αντιστεκόμαστε. Όλοι εμείς που λέμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ και αναγκαζόμαστε να στερούμαστε την αρρώστια μας, την ζωή μας, την αναπνοή μας. Το Σάββατο είναι η δικιά μας μέρα. Αύριο, επιστρέφουμε.

Να πάρουμε κι εμείς μια τζούρα ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ!

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι στο πάρτι μας! Πάμε να ροκάρουμε λίγο το κλειστό. Να τραγουδήσουμε για όλα όσα στερηθήκαμε. Να μυρίσουμε γήπεδο, να δούμε από κοντά. Να βγάλουμε λαρύγγια να γουστάρουμε.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 13:00 , Σάββατο 30 Νοεμβρίου.

Μετά τον αγώνα το πάρτι θα μεταφερθεί στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ με μαγκάλια και να τα συναφή..

Κυριακή για την μπάλα κανονικά όλοι στους Συνδέσμους μας. Να βάλουνε μυαλό μια ώρα αρχύτερα, πριν καταστρέψουν τα πάντα.

ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ..
Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ, ΑΠΛΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ