Ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας μας με αφορμή την διαιτησία στον τελευταίο αγώνα:

Αδέρφια, μάγκες, ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ, Ο μαραθώνιος ξεκίνησε και ο δρόμος θα είναι μακρύς. Η ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ μας ξεκίνησε με επιτυχία τις υποχρεώσεις της παρά τις δυσκολίες που καλέστηκε να αντιμετωπίσει. Η οποιαδήποτε πρεμιέρα κρύβει πάντα παγίδες, η ομαδάρα μας ωστόσο ήταν σοβαρή, ψύχραιμη και με υπομονή κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο ξεπερνώντας τις τρικλοποδιές από τους διαιτητές!

Ο φίλαθλος κόσμος απόλαυσε (από την τηλεόραση) ένα όμορφο παιχνίδι με πολλά γκολ. Έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τον τρόπο παιχνιδιού του, το οποίο δεν συμπεριλάμβανε τα γνωστά καραγκιοζιλίκια που συνηθίσαμε να βλέπουμε από διάφορους τα τελευταία χρόνια, με καθυστερήσεις από το 1ο λεπτό και ποδοσφαιριστές ξαπλωμένους στο χορτάρι δίχως λόγο και αιτία.

Παρ’ όλα αυτά, πρωταγωνιστές της αγωνιστικής ήταν για ακόμη μια φορά οι διαιτητές με τις εντεταλμένες τους υπηρεσίες! Δυστυχώς, άρχισαν από νωρίς τα όργανα και φέτος. Φανερά μάλιστα και χωρίς ενδοιασμούς, προκλητικά και χωρίς τυψεις. Στο στόχαστρο και δικαιολογημένα, για ακόμη μια φορά ο Ιωάννης Λαζάρου. Ο τύπος είναι ξεκάθαρα εντεταλμένος και ορκισμένος αντί-ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ, δεν εξηγείται αλλιώς.

Πριν λίγα χρόνια μας στέρησε ετσιθελικά ολόκληρο πρωτάθλημα κι όμως ακόμη συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του. Όποτε κληθεί σε αγώνα της ομάδας μας, κλέβει την παράσταση με τις αποφάσεις του εναντίον μας! Μέχρι εδώ! Ο τύπος είναι πλέον ανεπιθύμητος. Απαιτούμε την παραδειγματική του τιμωρία καθώς επίσης και την οριστική απόφαση πως ο συγκεκριμένος δεν πρόκειται να ξανά οριστεί σε αγώνα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ!

Η αποχή μας από τα γήπεδα δεν σημαίνει πως μας αφήνει αδιάφορους. Είμαστε παντού και παρακολουθούμε τα πάντα! Αλίμονο σε οποίον θεωρήσει πως δεν μπορεί ανά πάσα στιγμή να μας βρει μπροστά του.. Σαν ειρωνία φτάνει στα αυτιά μας η ανησυχία και η απορία μερικών για τα άδεια και βουβά γήπεδα. Πότε επιτέλους θα παραδεχτείτε πως οι οργανωμένοι οπαδοί είναι και οι πιο πιστοί; Πότε θα καταλάβετε πως η παρουσία μας είναι δεδομένη παντώς καιρού και συνθηκών; Πότε θα ξεστραβωθείτε επιτέλους και να συνειδητοποιήσετε πως ένα γήπεδο χωρίς παλμό θα παραμένει πάντα άδειο..;

Είμαστε αυτοί που ακόμη και στο πιο «αδιάφορο» παιχνίδι, θα ταξιδέψουμε μέχρι την άλλη άκρη του νησιού και θα αφήσουμε τα λαρύγγια μας στα τσιμέντα. Είμαστε αυτοί που τραγουδάμε στις χαρές και καταθέτουμε ψυχή στις λύπες. Είμαστε αυτοί που θαυμάζουν τα παιδιά σας, αυτοί που στολίζουν τον υπολογιστή και τα ακριβά σας κινητά τηλέφωνα.. Κι ας μας λέτε αλήτες, ας μας λέτε ναρκομανείς και απροσάρμοστους.

Είμαστε η ΘΥΡΑ ΕΝΑ! Αυτοί είμαστε και έτσι θα παραμείνουμε. Υπηρέτες και φρουροί, πιστοί και αμετανόητοι, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!