Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την αντίδραση του Απόλλωνα στον ορισμό του Βασίλη Δημητρίου στο φιλικό με την Ανόρθωση: «Η θέση του Απόλλωνα είναι πάγια σε συγκεκριμένα ζητήματα και το μετέφερε και η διοίκηση από την στιγμή που μας ενημέρωσαν. Εγώ μεταφέρων την επίσημη θέση της εταιρείας. Είναι προτιμότερο να μην σχολιάσουμε περισσότερο, θα αποταθούμε στα αρμόδια σώματα, υπάρχει συνεννόηση και με την αντίπαλη ομάδα και είναι καλύτερα να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Αν αρχίσουν από τώρα αυτά που θα καταλήξουμε»;

Προέκυψε αντίδραση από τον Απόλλωνα; «Η διοίκηση αποτάθηκε στα αρμόδια σώματα και δεν υπάρχει αντίδραση μόνο από εμάς αλλά επειδή εκπροσωπώ τον Απόλλωνα θα προσπαθήσουμε να διαφοροποιηθεί η κατάσταση για να γίνει το φιλικό και οι προπονητές να βγάλουν συμπεράσματα».

Πέρσι ζητήσατε να εξαιρεθεί από τα παιχνίδια σας ο Βασίλης Δημητρίου: «Και τον κύριο Νικολάου. Ο Απόλλωνας δεν είναι μόνο τα 30 άτομα της διοίκησης και οι 100 του ποδοσφαιρικού. Είναι χιλιάδες ο κόσμος. Εμείς εκπροσωπούμε και τον κόσμο. Κοιτάξτε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και θα δείτε τι συμβαίνει. Ο κόσμος είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο. Είναι κάποια πράγματα που έδιωξαν τον κόσμο από τα γήπεδα. Δεν είναι προσωπικό το πρόβλημα και για να μην έχουμε διενέξεις και αντιδράσεις προτιμούμε να μην σφυρίζει παιχνίδια της ομάδα μας».

Πως συνεχίζεται η προετοιμασία, ήρθε και ο κόσμος στο δίτερμα το περασμένο Σάββατο: «Ζήσαμε ατμόσφαιρα γηπέδου. Αρκετοί έμειναν περιμετρικά του γηπέδου, ήταν κόσμια η συμπεριφορά τους, δεν προκάλεσαν κανένα πρόβλημα στην κοινότητα των Πλατρών, καθάρισαν και το γήπεδο κατά την αναχώρηση τους και το κοινοτικό συμβούλιο Πλατρών μας έστειλε και συγχαρητήρια επιστολή. Μας έλειψε ο κόσμος. Θα πρέπει να βρούμε εκείνους τους τρόπους για να δούμε πως θα γεμίσουν τα γήπεδα της Κύπρο. Αναμένεται ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα, ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλοι έχουν ενισχυθεί και είναι κρίμα να αγωνιζόμαστε σε άδεια γήπεδα».

Περιμένετε κι’ εσείς ενημέρωση για τα πρωτόκολλα για να δείτε πως θα προχωρήσετε με τα εισιτήρια διαρκείας: «Εκεί που πιστεύουμε ότι είναι μακρινό εφιάλτης, πάλι εμφανίζεται. Δεν είναι εύκολο να γίνουν υπολογισμοί με αυτή την κατάσταση».

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην Σερβία. Πέραν του Ντένιτς ήρθαν άλλοι δύο με κορωνοϊό, ο Σάβιτς του ΑΠΟΕΛ και ο Πάντιτς: «Μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε. Ο Ντένιτς έχασε μόνο την αίσθηση της γεύσης. Στον Μάρκοβιτς ήταν και το τρίτο τεστ αρνητικό αλλά παραμένει στην Λεμεσό. Είναι ψυχολογικό το θέμα περισσότερο».

Για τον Νσούε:«Είναι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα έχει συμβόλαιο, έχει και άψογη συμπεριφορά στις Πλάτρες στην προετοιμασία και τα δίνει όλα στις προπονήσεις. Αν διαφοροποιηθεί κάτι δεν θα μείνει κρυφό, θα ενημερώσουμε».

Τι γίνεται με το θέμα Λάρσον; «Δεν διαφοροποιήθηκε κάτι στα μεταγραφικά μας ζητήματα. Μας ενδιαφέρει ο Λάρσον αλλά κοιτάζουμε και αλλού. Εντοπίστηκαν δύο πολύ ελκυστικές περιπτώσεις. Υπάρχει χρόνος και με ακόμα 2-3 προσθήκες θα ολοκληρώσουμε το ρόστερ. Θα έρθει και ποδοσφαιριστής για τον κατάλογο β΄. Εντοπίστηκαν δύο πολύ καλές επιπτώσεις νεαρών που θα έρθουν για να βοηθήσουν και όχι απλά για να συμπληρώσουν το ρόστερ».