Διάφορες διεργασίες φαίνεται να γίνονται παρασκηνιακά ως προς την συζήτηση περί αναβολής των ματς του Εθνικού και της Σαλαμίνας, το αίτημα των οποίων περί αναβολής των ματς της 6ης αγωνιστικής απορρίφθηκε προ ημερών από την Εκτελεστική Επιτροπή.

Με βάση πληροφορίες που ήρθαν στην αντίληψη μας, έντονο παρασκήνιο εκτυλίσσεται γύρω από την ανατροπή της απόφασης προκειμένου έτσι ν’ αναβληθούν τα ματς, τα οποία μοιάζουν τυπικής διαδικασίας νοουμένου ότι η μεν Σαλαμίνα έχει διαθέσιμους μόνο έξι παίκτες της πρώτης ομάδας και είναι μάλιστα χωρίς προπονητή, ο δε Εθνικός μετρά διψήφιο αριθμό και χωρίς τους τρεις τερματοφύλακες της πρώτης ομάδας.

Επί τούτου διοικητικοί κύκλοι εντός της Ομοσπονδίας ξεκίνησαν διερευνητικές επαφές για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις των σωματείων και ν’ ανατραπεί η απόφαση της Εκτελεστικής. Μάλιστα οι πληροοφορίες μας αναφέρουν ότι σήμερα η ΚΟΠ δια του προέδρου της έχει στείλει επιστολή στα σωματεία το λεπτομερές περιεχόμενο της οποίας δεν γνωρίζουμε.

Προς το παρόν δεν έχουν καν πάρει επίσημη μορφή οι προσπάθειες καθότι υπάρχουν διάφοροι προβληματισμοί όπως για παράδειγμα ο χρόνος που πιέζει καθότι τα ματς είναι προγραμματισμένα εντός του Σαββατοκύριακου, όπως επίσης και κάποιες αντιδράσεις που ενδεχομένως να προκύψουν από σωματεία που δεν θα συναινέσουν σε μια τέτοια εξέλιξη.

Πηγή:www.24sports.com.cy