Όσο οι πολλοί θα φωνάζουν «αιώνια στο πλάι σου Θεέ», άλλο τόσο οι γνωστοί καράολοι θα ξεπροβάλλουν μετά τις βροχές για να σαλιαρίζουν και να βρωμίζουν τα social media. Μετά την ψεσινή νίκη κρύφτηκαν πέφτοντας σε κατάθλιψη. Σήμερα με τις πρώτες όμως βροχές αναθάρρεψαν και βγήκαν στο σεργιάνι.

Αντί λοιπόν να δουν πως η ο Θρύλος μας ξεπέρασε ανώδυνα ένα πολύ δύσκολο αγώνα και τις παγίδες της κάθε πρεμιέρας σε συνδυασμό με το ντεμπούτο του νέου προπονητή και απέναντι σε ένα πολύ ποιοτικό αντίπαλο που φέτος έχει ψηλούς στόχους, ξεκίνησαν να ρίχνουν τη χολή τους.

Τα πιο πολλά βέλη τα δέχεται φυσικά ο Μολ. Εύκολος ο στόχος αφού θα συγκρίνεται για πολλή καιρό με το μεγάλο Μπρούνο Βάλε. Φυσικά ξεχνούν το ξεκίνημα του Βάλε στο μακρινό 2012 που πιθανότατα οι ίδιοι και τότε τον σκάρταραν από τις πρώτες αγωνιστικές. Και η γκρίνια συνεχίζεται για τον Παπουλή, τον Φακούντο, τον Σαλάι… μέχρι και για τον Ζελάγια παρά τα δύο του χθεσινά γκολ και δεν συμμαζεύονται.

Το πιο ωραίο που διάβασα ήταν από ένα φίλο που τα έβαλε με τον προπονητή γιατί στις δηλώσεις του ανάφερε πως πρέπει να ακολουθηθεί ειδικό πρόγραμμα για κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά για να τους προστατέψει αφού δεν έκαναν όλοι την κατάλληλη προετοιμασία. Ο άλλος τον σκάρταρε αμέσως γιατί το θεώρησε προσβλητικό και ως επίθεση προς τον Σοφρώνη.

Τι ψέμα είπε ρε άνθρωπε μου ο προπονητής και τι σχέση έχει αυτό με τον Σοφρώνη; Έκανε κανονική προετοιμασία ο Ρομπέρζ; Ο Ενσούε; Ο Κάρρ ή ο Εμπιντά που μόλις αγωνίστηκε τραυματίστηκε και έμεινε τρεις εβδομάδες εκτός, ή ο Φακούντο που πάει κι έρχεται στους γιατρούς ή ο Αντωνιάδης που ήρθε στην ομάδα την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου;

Το ότι η ομάδα έχει κάποιες αδυναμίες δεν είναι μυστικό, εξάλλου ποια ομάδα δεν έχει; Όμως υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που ακόμη δεν βοήθησαν, γιατί ακόμη δεν μπήκαν καν στην ομάδα. Άρα κάντε υπομονή και περιμένουμε όλοι τη συνέχεια με αισιοδοξία και θετικότητα αντί με το πιστόλι στην σκανδάλη.

Και αν δεν σας κάνει κόπο, εσείς οι «πρόεδροι», «μάνατζερ», «προπονητές» και «δικαστές» του facebook, αφού έχετε τόση πολλή έγνοια για την ομάδα, ελάτε και καμιά φορά γήπεδο να σας δούμε από κοντά. Εξαιρούνται φυσικά οι οργανωμένοι που για τους σωστούς λόγους απέχουν λόγω της κάρτας, εξάλλου η ΘΥΡΑ ΕΝΑ ουδέποτε έβαζε πάνω από τον ΘΡΥΛΟ οποιαδήποτε προσωπικά ή άλλα συμφέροντα και κόντρες ενώ στα γήπεδα δεν σταματούσε λεπτό να στηρίζει την ομάδα.

Οι υπόλοιποι όμως  χρησιμοποιούν την κάρτα ως την εύκολη δικαιολογία για να κάθονται από τον καναπέ της καφετέριας να παριστάνουν τους μέγα-Απολλωνίστες, ενώ ξέχασαν προς τα που πέφτει το Τσίρειο εδώ και πολλά χρόνια, πριν την κάρτα. Κάρτα Social Media έπρεπε να σας κάνουν και όχι Κάρτα Οπαδού εσάς…