Αγώνας μονής επιλογής για την ομάδα μας η οποία θα ταξιδέψει το βραδύ του Σαββάτου στο Δασάκι της Άχνας για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό.

Η νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι το μοναδικό πράγμα το οποίο είναι στο μυαλό της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών μας.

Η ομάδα αφού έλαβε τις απαραίτητες ανάσες τις τελευταίες ημέρες θα επιδιώξει να πέτυχει την 3η νίκη της στο πρωτάθλημα, και 2η συνεχομένη η οποία θα της δώσει δικαίωμα να εκμεταλλευτεί τα οποιαδήποτε αποτελέσματα προκύψουν στα ντέρμπι της αγωνιστικής και ταυτόχρονα να θέσει τις βάσεις για μια καλύτερη δυναμική ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Παραδοσιακά το έργο μας μόνο εύκολο δεν είναι. Διαχρονικά μας βάζει δύσκολα ο Εθνικός στο Δασάκι κι αυτό το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Συγκέντρωση, πάθος και καθαρό μυαλό απέναντι από την αντίπαλη εστία είναι τα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να επιδείξουν οι ποδοσφαιριστές μας στον Σαββατιάτικο αγώνα.

Η επανασύνδεση Γιούστε- Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας θα προσδώσει ισορροπία αμυντικά στην ομάδα μας και ταυτόχρονα ηρεμία, η οποία έλειψε το προηγούμενο διάστημα.

Ταυτόχρονα η μετατόπιση του Χάμπου στην μεσαία γραμμή θα επιφέρει την ποιότητα και τα τρεξίματα στην μεσαία γραμμή, η οποία για την ώρα φαντάζει ως η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας μας.

Επιθετικά υπάρχει ο πλουραλισμός και σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό της επιστροφής Σωφρόνη και της ήδη υπάρχουσας ποιότητας η ομάδα θα δημιουργήσει τις ευκαιρίες της για να ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα.